top of page

ELS NOSTRES JOCS

El joc és la manera innata de conèixer el nostre entorn i d'apendre. És una activitat plaent i un espai de descoberta i d'elaboració de coneixement i aprenentatge.

1680165107124.jpg

JOC HEURÍSTIC

Pels infants més petits oferim les diferents paneres dels tresors que permeten treballar l'educació sensorial i la lògico-matemàtica a partir d'uns objectes quotidians que afavoreixen la manipulació, l'exploració, l'estimulació dels sentits i la capacitat de coordinar ull, mà i boca.

1678954030820.jpg

JOC PSICOMOTRIU I MOVIMENT LLIURE

El moviment lliure es basa en acompanyar el desenvolupament motor, cognitiu i social des de el respecte als propis ritmes de l'infant entenem que el moviment és una forma essencial d'estar al món, és una necessitat de ser i expressar-se.

Mitjançant els materials i mobiliaris Pikler i Montessori per la pràctica psicomotriu i moviment lliure els infants poden desenvolupar tot el seu potencial sense intervencions innecessàries, garantint al màxim la seva llibertat i autonomia.

1678954030803.jpg

JOC SIMBÒLIC

A l'ambient del joc simbòlic els infants representen la vida real, explorant i reproduint el món dels adults. En aquest espai a través del joc, els infants s'expressen tal com són adquirint habilitats personals i desenvolupant la seva capacitat de relació amb els altres.

Així que oferim gran varietat de propostes com per exemple el racó de les disfresses, els metges, la família per poder  potenciar la seva imaginació.

bottom of page