top of page

MARE DE DIA

Em dic Neus Guirro Jardi i sóc la mare de dia del Jardinet.

La meva principal funció és atendre les necessitats bàsiques de l'infant, son, alimentació, higiene, equilibri entre activitat i descans. Observo, acompanyo i recolzo a l'infant en les seves iniciatives sense voler influir i ajudant sempre a desenvolupar talents naturals.

Cada infant és acceptat tal com és i sigui quin sigui el seu ritme i estat d'ànim, se li oferirà presencia respectuosa i afectuosa, sense alliçonar-lo , aconsellar-lo i respectant sempre la seva voluntat.

foto marededia.jpg

  SOBRE MI
  Em defineixo com una persona motivada,constant, empàtica, assertiva, responsable, amb gran esperit emprenedor i amb un gran caràcter socialitzador.
  Sóc qui concep i desenvolupa el projecte socioeducatiu llar de criança Jardinet.
  Tinc 39 anys i sóc originària de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant .
  Des de joveneta m'he sentit atreta pel món sanitari i educatiu, les meves primeres experiències com a sanitària van ser a la Creu Roja de Miami Platja, primer com a voluntaria i finalment com a treballadora, també va ser on vaig tenir la primera experiència  treballant amb infants de 3 a 6 anys realitzant tallers de manualitats, i fent acompanyament fins l'escola a nens i nenes amb necessitats educatives especials. Allí va ser on em vaig formar com a socorrista i monitora de temps de lleure. La meva passió envers al món de les ambulàncies em va portar a viure a Barcelona i treballar com a tècnica d'emergències mèdiques a l'empresa Ambulancias Domingo i anys després a Ambulàncies Reus i Ambulàncies Baix Ebre.
  Vaig trobar estabilitat laboral al Centre de dia de l'Hospitalet de l'Infant on vaig treballar durant 9 anys com Tècnica en Cures Auxiliars d'Infermeria(2012)  a l'empresa Sagessa, els horaris que tenia em van permetre estudiar el cicle de grau superior Tècnica en Educació Infantil (2015) i anys més tard em vaig formar com a Tècnica en Higiene Bucodental (2019).
  He treballat com a monitora de lleure amb infants de 3 a 12 anys a la ludoteca municipal de l'Hospitalet de l'Infant, casals d'estiu i amb centres amb infants amb necessitats educatives especials l'Estela de Tarragona, a la llar d'infants Sol i Vent amb alumnes de P2 a l'Hospitalet de l'Infant, l'Escola Internacional del Camp amb infants de P1-P2 a Salou i a les Escoles Públiques Escola Salou i Santa Maria del Mar realitzant tallers d'estudi assistit amb alumnes de primer i tercer de primària.

  Per aquest motiu m'he animat a obrir les portes de casa meva per poder fer la feina que tant m'agrada a un petit grup d'infants i les seves famílies.


   

  FORMACIONS COMPLEMENTÀRIES

  - Curs de primers auxilis a Creu Roja

  - Curs de primers auxilis amb nadons i infants a  Creu Roja

  - Curs de reanimació càrdio pulmonar i DEA

  - Curs d'iniciació mare de dia a l'Associació Llars de criança de Catalunya

  - Curs en Pedagogia sistèmica a Prisma

  - Curs en intervenció educativa en TEA a Prisma

  - Curs de Monitora de Lleure a l'Escola de l'Esplai de Tarragona

  - Curs de manipulador d'aliments

  - Curs Ambients d'aprenentatge com una nova proposta educativa a Somdocents.

  - Curs Aprenentatge basat en projectes a Somdocents.

  bottom of page